-->Според китайски и индийски лечители пчелният продукт преди лягане

...
   -->Според китайски и индийски лечители пчелният продукт преди лягане
Коментари Харесай

Медът – еликсир за организма

 

 
-->
Според китайски и индийски лечители пчелният артикул преди лягане е доста потребен. А ето ги и аргументите това да е по този начин.

Ще спите умерено

Може да се каже,  че медът е естествено успокоително. Чрез него се усилва производството на мелатонин. 1 чаена лъжичка преди лягане комбинирана с чай от лайка  подготвя за по – добър сън.

Можете да отслабнете

През нощта механизмите за изгаряне на мазнини се усилват. Начинът, по който медът спомага за събаряне на килограми е като форсира метаболизма. Според диетолози, спортистите консумиращи мед изгарят 10 пъти повече мазнини от тези, които не го употребяват.

Лекува черния дроб

В съответствие 1 към 1 смесете мед и сок от тиква. Това ще спомогне, в случай че имате проблеми с черния дроб, откакто сте го употребявали 1 месец. Така токсините ще намалеят и метаболизмът ще се усъвършенства.

Имунната ви система ще се усъвършенства

Яденето на една чаена лъжичка с мед ще предотврати навлизането на бактерии и вируси в организма. Смесен със скилидка чесън той се трансформира в мощен имуностимулатор и посредством тази композиция имунната ви система ще се усъвършенства.

Енергията ви се увеличава 

Ако не можете да станете от леглото и нямата мощ за нищо изпийте 1 чаша  с вода, мед и лимонен сок. Тогава тялото ви ще се извърши с сила и ще можете да вършите пълноценно дилемите си денем.

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР